Solliciteren

Solliciteren

 

Heb je interesse voor het Juniorprogramma, dan kan je online solliciteren. De publicatie van 2021 vond net plaats tussen 30 maart en 13 april 2021. 
OPGELET: In 2021 is er slechts één publicatie van functies, nl. in maart. In september 2021 is er geen 2de publicatie door de herziening van het Juniorprogramma. De volgende aanwervingscyclus zal in maart 2022 plaatsvinden.

Lees zorgvuldig de instructies

 • De aanwervingscycli vinden plaats ofwel in maart, ofwel in september
 • De publicatie van de vacatures duurt ongeveer tien dagen, tweemaal per jaar (zie opkomende evenementen).
 • De vacaturepagina wordt alleen geactiveerd tijdens de publicatieperiode. 
 • Je kan je kandidaat stellen voor meer dan één functie tegelijk. 

enlightenedVanaf maart 2022 zullen nieuwe vacatures online beschikbaar zijn en hier zal je online kunnen solliciteren  enlightened

 


Instructies om je cv-account aan te maken

In afwachting van de volgende publicatie van vacatures kan je alvast je cv-account aanmaken op het wervingssysteem.

 1. Ga naar de webtool ‘Carreer Opportunities’. De eerste stap is het aanmaken van je cv-account. Vergeet niet je e-mailadres en het wachtwoord dat je gebruikt hebt te bewaren/ onthouden zodat je later nog toegang hebt tot je account.
 2. Kies voor Nederlands of Frans via het icoontje van de taalkeuze dat je rechtsboven op het scherm ziet. De taalkeuze bepaalt de taal waarin je de testen zal afleggen bij de schriftelijke en mondelinge selectie.
 3. Om je online cv aan te vullen zijn de velden met een sterretje verplicht in te vullen. Je kunt op elk gewenst moment terug naar je cv via je account als je iets wil bijwerken.
 4. Vergeet niet je wijzigingen regelmatig te bewaren. Het is ook mogelijk om een pdf-kopie van je elektronische kandidatuur af te drukken of te bewaren.

Wanneer de vacatures worden gepubliceerd, moet je je aanmelden via je account om je kandidatuur in te dienen. 

 1. Op dat moment kan je je cv bijwerken.
 2. Je kan je motivatiebrief kopiëren in het daartoe voorziene kader en/of als bijlage toevoegen.
 3. Je wordt ook verzocht om enkele bijkomende vragen te beantwoorden en te verzekeren dat je wel degelijk beantwoordt aan alle toelatingsvoorwaarden voor het Juniorprogramma.
  Als je geselecteerd bent maar als later blijkt dat je niet voldoet aan één of meerdere voorwaarden op de einddatum van publicatie van de specifieke vacatures, dan wordt je kandidatuur onmiddellijk nietig verklaard.

 

Jobstudenten

Het Juniorprogramma kan momenteel geen studentenjob voorstellen.

 

Stages

Het Juniorprogramma zoekt af en toe stagiairs voor specifieke opdrachten in ons kantoor in Brussel.
Opgelet: het Juniorprogramma kan alleen maar instemmen met stagiairs in het kader van hun studies. Een stageovereenkomst/-afspraak zal worden ondertekend tussen BTC en de universiteit of hogeschool. Woonwerkverkeer wordt terugbetaald door BTC.
Het Juniorprogramma kan momenteel geen studentenjob voorstellen.

 

Opkomende evenementen

We organiseren regelmatig aanwervingscycli in maart en september. Meer informatie over de selectieprocedure voor Junior Experten vindt u hier.

01 to 20 oktober to november

Vertrekmomenten

cyclus maart
Vrijdag, 01/10/2021 - 9:00 to Zaterdag, 20/11/2021 - 17:00