Informatieavond (1)

>>Als gevolg van de Covid 19 epidemie in de wereld, hebben we besloten om de informatiesessie oorspronkelijk gepland op  26/03 uit te stellen. Ze wordt online georganiseerd op 2 april via de App Teams. We sluiten de inschrijvingen begin van de NM (14u30). >>>

Dit geeft ons wat tijd om ons voor te bereiden en de tool te testen. Meer informatie zal worden gegeven in de uitnodiging die naar alle ingeschreven personen zal worden opgestuurd. Aanvullende instructies worden ook gegeven aan de deelnemers bij deelname aan de sessie (eigen microfoon uitzetten, vragen stellen via chat aan het einde van de presentatie, ...). In afwachting van de presentatie raden wij u aan om de verschillende onderdelen van onze website aandachtig te lezen.

Op zoek naar een professionele werkervaring in het buitenland? Bereid om je in te zetten in een job in de ontwikkelingssamenwerking? Geïnteresseerd? Schrijf je in via het online inschrijvingsformulier. En controleer uw spams om te zien of je een bevestiging hebt ontvangen. Sluit je bij ons online. Er zal meer uitleg worden gegeven over de toelatingsvoorwaarden, de nieuwe selectieprocedure en het werk van de Junior Expert op het terrein.

 

Date: 
Donderdag, April 2, 2020 - 18:00 to 19:30
Place: 
Link 'join Teams Meeting' wordt opgestuurd naar de ingeschreven deelnemers
Registration: 
The email to associate with this registration.
Cancel
cycle_formation: 
cyclus maart