Aangepaste selectie kalender

Zoals afgesproken in maart stellen wij u een aangepaste kalender voor met de nieuwe vacatures voor Junior Experts. Buiten onze wil om waren wij verplicht om de publicatie van nieuwe posten uit te stellen: de publicatie van het nieuwe Koninklijk Besluit over de derde fase van het Juniorprogramma (2018-2021) had immers vertraging opgelopen. Het KB zal normaal gesproken in juni 2018 worden gepubliceerd.

Daardoor is de oorspronkelijke timing van onze selectieprocedure niet meer haalbaar. Wij zullen dan ook de twee oproepen in 2018 samenvoegen tot één enkele publicatie voor potentiële kandidaten (van 10 tot 24 september 2018). In plaats van 2 x 15 Junior Experts aan te stellen in 2018 en 2019 zullen wij 20 Junior Experts aanstellen tijdens de 3 volgende oproepen. Het doel is om (zoals voorzien) 60 nieuwe Junior Experts naar het terrein te sturen verspreid over de eerste twee jaren.

Dat zal een impact hebben op de periode waarin de nieuwe Junior Experts op het terrein aankomen: eerst was hun aankomst voorzien vanaf oktober 2018, nu zullen ze pas aankomen vanaf februari 2019

U vindt de aangepaste kalender van onze selectie op onze website.

Retrouvez le
calendrier adapté
de notre sélection sur notre site web.
Retrouvez le
calendrier adapté
de notre sélection sur notre site web.