News

GDPR Privacy verklaring

We zijn begaan met de bescherming van je privacy. Wij verbinden ons ertoe om je persoonsgegevens te beschermen en ze zorgvuldig en transparant te verwerken, volledig in overeenstemming met de wetgeving op de privacy. Zie onze Privacy verklaring onderaan de homepage of op Enabel website.

 

De informatieavond van maandag 3 september is uitgesteld op donderdag 13 september (zelfde plaats - zelfde tijdstip).

Informatieavond - datumwijziging

De informatieavond van maandag 3 september is uitgesteld op donderdag 13 september (zelfde plaats - zelfde tijdstip). Geïnteresseerd? Schrijf je in via het online inschrijvingsformulier.

Aangepaste selectie kalender

De aangepaste kalender voor de nieuwe vactures voor Junior Exprets is online. Ontdek die in Opkomende evenementen, https://www.juniorprogramme.be/nl/content/junior-assistent-worden

A la découverte du secteur non-marchand et de l'économie sociale

Pauline, Project Officer au Programme Junior sera dès 18h30 à l'Auditoire Montesquieu à LLN.
Présentation du nouveau Programme dans le cadre de la soirée 'travailler dans le secteur du non-marchand et de l'économie sociale"
Bienvenue à tous !

https://www.facebook.com/events/616529165357984/

 

500 jonge talenten maken nu reeds het verschil: what's next?

Ze zijn jong, nieuwsgierig & competent.  Ze brengen een nieuwe dynamiek binnen in de projecten van de Belgische ontwikkelingssamenwerking, door vragen 'buiten de lijntjes' te stellen, door een andere kijk op de dingen.

Uitstel publicatie van de posten

In de tweede helft van april meer informatie over de stand van zaken en de aangepaste selectiekalender

Les journées de l'Industrie à LLN

Ce mercredi 7 mars 2018, nous sommes présents à LLN pour les journées de l'Industrie organisée par le CCII.

Ze zijn klaar voor vertrek...

23 nieuwe Junior Experten volgden in februari een briefing voor vertrek van 12 werkdagen als voorbereiding op hun nieuwe leef- en werkomgeving, de gezondheidsaspecten…  Vanaf maart vliegen ze naar Benin, Bolivia, Burkina Faso, Mali,  Mozambique, Palestijns Gebied, Peru, Oeganda, Rwanda, Senegal, Tanzania en Zuid-Afrika.

Tussentijdse evaluatie

Tussentijdse evaluatie

Het einde van het jaar is altijd een goed moment om even terug te blikken. Zo ook voor het Juniorprogramma, dat niet enkel haar 10-jarig bestaan vierde in 2016 maar in het najaar ook een tussentijdse evaluatie afrondde.

De consultants van South Research stellen in hun verslag dat het JP veel goede resultaten en solide prestaties kan voorleggen, met enkele aanbevelingen voor de toekomst.

Junior Experten dragen bij aan SDG's

Ontdek de nieuwe webpagina met de verhalen en bijdragen van Junior Experten tot de 17 SDG's.

Junior Programme 10th Anniversary

We celebrated the 10th anniversary of the Junior Programme with a debate "Young professionals as partners for the sustainable development goals". Watch the debate online.